Цифри і факти

Переглядів 337
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів

У турі було забито 20 м’ячів. Господарі відзначилися 14 разів, гості — 6.

Середня результативність туру — 6,67 м’яча за гру. У першому таймі було забито 8 м’ячів, у другому — 12. Усього у чемпіонаті забито 199 м’ячів. 112 — на рахунку господарів, 87 — на рахунку гостей. Середня результативність у чемпіонаті — 5,23 м’яча за гру. У першому таймі було забито 76 м’ячів, у другому — 123.

Цього туру були зіграні всі 3 матчі, в яких перемогли господарі. Усього у чемпіонаті було зіграно 38 матчів. 20 перемог — на рахунку господарів, 12 — гостей. 6 матчів закінчилися нічийним рахунком.

У турі був зафіксований третій хет-трик у чемпіонаті. Він на рахунку гравця «Єнакієвця» Кайо Жуніора.

Також у турі був зафіксований один дубль. Він на рахунку гравця ЛТК Володимира Разуванова. Усього у чемпіонаті на рахунку гравців 20 дублів.

У турі пробивався 1 пенальті, який був реалізований гравцем «Урагана» Ільдаром Макаєвим. Усього у чемпіонаті було призначено 6 пенальті. Усі вони реалізовані.

І в 12 і в 13 турах було зафіксовано по 1 автоголу. Авторами стали гравець «Кардинала-Рівного» Мар’ян Маринюк і гравець «Спортлідера+» Дмитро Мартинюк. Усього у чемпіонаті зафіксовано 6 автоголів.

У турі другий гол Володимира Разуванова став для ЛТК 650-м у чемпіонатах України. Матч із ЛТК став для «Кардинала-Рівного» 175 у чемпіонатах України. 95-й м’яч забив гравець «Урагану» Ільдар Макаєв. Його партнер по команді Петро Шотурма забив 25-й м’яч. Свій 40-й м’яч у чемпіонатах України в матчі з ЛТК забив гравець «Кардинала-Рівного» Віталій Танський.

У турі в пасиві гравців 5 жовтих карток. 3 на рахунку господарів, 2 — гостей. Усього у чемпіонаті на рахунку гравців 93 жовті картки: 37 — на рахунку господарів, 56 — гостей.

Сергій ЧАЙКА.

X