Цифри і факти

Переглядів 195
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів

У 9 турі було забито 15 м’ячів. Господарі відзначилися 10 разів, гості — 5. Середня результативність туру — 7,5 м’яча за гру. У першому таймі було забито 3 м’ячі, в другому — 12. Усього у чемпіонаті було забито 129 м’ячів. 69 м’ячів на рахунку господарів, 60 — гостей. Середня результативність у чемпіонаті — 4,96 м’яча за гру. У першому таймі було забито 52, в другому відповідно — 77.

У цьому турі було зіграно лише 2 матчі. Гра «Кардинал-Рівне» — «Локомотив» перенесена на 09.01.2014. Обидва матчі закінчилися перемогою господарів. Усього у чемпіонаті було зіграно 26 матчів. 11 перемог на рахунку господарів, 9 — гостей. 6 матчів закінчилися нічийним рахунком.

У чемпіонаті була зафіксована 4-а вольова перемога. «Ураган», пропустивши першим, зумів переграти «Енергію» з рахунком 4:2.

Павло Пічкуров (ЛТК) і Тіагу («Єнакієвець») забили по 2 м’ячі в одному матчі. Усього у чемпіонаті зафіксовано 15 дублів. По 4 на рахунку гравців «Енергії» та «Єнакієвця».

У турі було зафіксовано 2 автоголи. Вони на рахунку гравців «Урагана» — Шотурми та Кордоби. Обидва гравці відзначилися голами й у ворота «Енергії». Усього у чемпіонаті України гравці забивали у свої ворота 4 м’ячі.

45-й гол у чемпіонатах України в матчі з ЛТК забив гравець «Єнакієвця» Вассура. До речі, цей бразильський легіонер є найрезультативнішим бомбардиром у чемпіонатах України серед легіонерів за всі чемпіонати України. Перемога для «Єнакієвця» в матчі з ЛТК стала 165-ю в чемпіонатах України. «Ураган» здобув у матчі з «Енергією» свою 135 перемогу в чемпіонатах України. Гол Ромаріо в матчі ЛТК став для «Єнакієвця» 1075-м у чемпіонатах України.

У цьому турі гравці отримали 5 жовтих карток. Усі вони на рахунку футзалістів команд-гостей. Усього у чемпіонаті в пасиві гравців 58 жовтих карток: 23 — у господарів, 36 — у гостей.

У турі арбітри зафіксували 26 фолів. Усього у чемпіонаті в пасиві команд 344 фоли.

Сергій ЧАЙКА.