Циганков лівою в дев’ятку забив мегагол, а Довбик зробив ефектний асист головою: відео шедеврів від українців

Переглядів 12012
Дмитро Котков Дмитро Котков
8 голосів
Циганков лівою в дев’ятку забив мегагол, а Довбик зробив ефектний асист головою: відео шедеврів від українців
Віктор Циганков. Фото: Google
Український футболіст Віктор Циганков вперше в цьому сезоні записав до свого активу гол. Українець відкрив рахунок у поєдинку проти Гранади. А Артем Довбик вперше зробив асист за каталонську команду.

Жирона сьогодні, 18 вересня, в рамках п’ятого туру іспанської Ла Ліги грає проти Гранади.

З перших хвилин гру розпочали двоє українських футболістів – 25-річний вінгер Віктор Циганков та 26-річний форвард Артем Довбик.

У сьогоднішньому поєдинку проти Гранади Віктор записав дебютний гол у цьому сезоні за жирондінців. На 22 хвилині Циганков чудово обробив м’яч та відправив його у дев’ятину з-за меж карного майданчика. Цей гол вивів Жирону вперед.

На 31 хвилині Савіо, який зробив асист на українця, подвоїв перевагу Жирони. А на 35 хвилині вже взяв слово Довбик, який головою красиво асистував Лопесу. У підсумку каталонці повели в рахунку 3:0, завдяки голу Циганкова та асисту Довбика.

Відео голу Циганкова та асисту Довбика можна подивитися в телеграм-каналі FanDay.net.

  • Для Довбика це дебютна поява у стартовому складі Жирони. У попередніх матчах він виходив на поле з лави запасних та встиг відзначитися одним голом з передачі саме Циганкова в стартовому поєдинку чемпіонату Іспанії проти Реала Сосьєдад (1:1). 
  • Циганков у поточній кампанії вп'яте вийшов у старті каталонців.
  • Жирона на даний момент іде в лідируючій четвірці Ла Ліги. Гранада знаходиться в зоні вильоту на 18 позиції.