Циганков міг грати проти Мудрика та Зінченка: джерело назвало клуб, який цікавився вінгером влітку

Переглядів 2287
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Циганков міг грати проти Мудрика та Зінченка: джерело назвало клуб, який цікавився вінгером влітку
Віктор Циганков. Фото: Google
Півзахисник національної збірної України та іспанської Жирони Віктор Циганков влітку міг перебратися до Великої Британії. Предметний інтерес до ексдинамівця виявляв Вулвергемптон.

В період літнього трансферного вікна англійський Вулверхемптон цікавився півзахисником Жирони Віктором Циганковим. Представникам англійського клубу сподобалася швидка адаптація українця в Іспанії, знання англійської мови, вміння зіграти на декількох позиціях та успішна гра за збірну України у червні 2023 року.

Однак керівництво Жирони наразі не готове і не зацікавлене в трансфері  українського легіонера. Каталонці планують продати Циганкова не раніше літа наступного року, адже в поточному сезоні ціна на гравця має суттєво зрости. 

Боси іспанського клубу планують отримати за українця не менше ніж 30-40 млн євро, повідомляє Sport.ua.

Сенсу продавати за менші гроші Циганкова Жирона не бачить, бо 50 відсотків прав на гравця все ще належать київському Динамо

  • Віктор Циганков після переходу до Жирони з київського Динамо загалом вже провів 22 матчі в червоно-білій футболці: три голи, сім результативних передач. Його контракт розрахований до 2027 року.
  • В наступному турі Жирона зіграє на виїзді з Гранадою. Матч відбудеться у понеділок, 18 вересня. Початок поєдинку о 22:00.
  • Наразі команда каталонський клуб займає друге місце в Ла Лізі після чотирьох турів, маючи в активі 10 балів.