«Циганков – не для цієї функції»: журналіст назвав причину невиходу на поле українця у матчі з Барселоною

Переглядів 3973
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Циганков – не для цієї функції»: журналіст назвав причину невиходу на поле українця у матчі з Барселоною
Віктор Циганков. Фото: ФК Жирона
Півзахисник іспанської Жирони Віктор Циганков не зміг дебютувати в іспанському клубі у матчі проти Барселони через специфіку своєї гри та надії тренера на нічию.

У рамках 19-го туру іспанської Ла Ліги Жирона на своєму полі приймала Барселону (0:1). У заявку на цю гру потрапив українець Віктор Циганков, який у січні перейшов до іспанського клубу з Динамо.

Відомий журналіст Роберто Моралес вважає, що вінгер не вийшов на поле через те, що він не зміг би допомогти команді зберегти нічийний результат та й на позиції українця були необхідні для цього завдання кадри.

«Матч вийшов дуже в'язким та складним для дебюту. Коуту та Вілла закрили позицію, яка є основною для Циганкова. Гра була дуже складною і до певного моменту тренер вірив у те, що команда зможе цю гру «підсушити». Циганков – не для цієї функції», – цитує Моралеса телеграм-канал «ТаТоТаке».

Нагадаємо, що 17 січня Циганков підписав контракт із Жироною до літа 2027 року. Динамо отримає компенсацію у п'ять мільйонів євро та 50% від перепродажу гравця.

Циганков може дебютувати 5 лютого, коли Жирона прийматиме Валенсію.

25-річний футболіст провів за першу команду Динамо 236 поєдинків, забив 94 м'ячі та зробив 64 гольові передачі. Разом з Динамо Циганков вигравав УПЛ, два Кубки України, три Суперкубки.

X