Циганков отримав середній бал у складі Жирони: команда українця програла

Переглядів 2367
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Циганков отримав середній бал у складі Жирони: команда українця програла
Віктор Циганков. Фото: Google
Жирона разом з українським півзахисником Віктором Циганковим поступилася на виїзді Кадісу в рамках матчу чемпіоната Іспанії. Українець вийшов на поле у другому таймі.

Десятого лютого в рамках 21 туру іспанської Ла Ліги Жирона Віктора Циганкова зіграла на виїзді з Кадісом. Наставник жирондінців Мічел залишив українського легіонера у запасі. 

Перший тайм цього протистояння виграв Кадіс з рахунком 2:0 після голів Гонсало Ескаланте та Серхіо Наварро. У другій половині зустрічі на 63 хвилині замість Алекса Гарсії на поле вийшов Віктор Циганков. Але українець не відзначився ніякими результативними діями, як власне, і інші футболісти обох команд. У підсумку матч завершився перемогою Кадіса з рахунком 2:0.

За цей поєдинок від порталу WhoScored український футболіст отримав оцінку 6,3, що є середнім балом серед футболістів Жирони. 

Зазначимо, що в програшних для Жирони матчах з Вільярреалом (0:1) та з Барселоною (0:1) Циганков не брав участі. У переможному поєдинку з Валенсією (1:0) український півзахисник вийшов на заміну та зіграв 12 хвилин.

Додамо, що Жирона на даний момент з 24 очками в активі знаходиться на 11 місці в турнірній таблиці Ла Ліги.

У лютому на команду Циганкова також чекають поєдинки Ла Ліги з Альмерією (17.02) та з Атлетіком Більбао (26.02).