Циганков підписав контракт з іспанським клубом: джерело розкрило деталі переходу

Переглядів 13150
Павло Клименко Павло Клименко
5 голосів
Циганков підписав контракт з іспанським клубом: джерело розкрило деталі переходу
Віктор Циганков. Фото: ФК Динамо
Півзахисник Динамо Віктор Циганков дограє цей сезон у складі київської команди, а вже влітку вирушить як вільний агент до іспанської Жирони.

Капітан біло-синіх Віктор Циганков безкоштовно покине Динамо та приєднається до нового клубу вже влітку.

Раніше була інформація, що 25-річний вінгер Динамо не з'явився на медогляд у Києві перед стартом зимових тренувальних зборів. Як повідомляє журналіст Роман Бебех, Циганков перебуває у Жироні, де вже пройшов медогляд.

Офіційно про підписання попереднього контракту буде оголошено у понеділок, а за іспанський клуб зможе зіграти вже з літа цього року. Угода буде розрахована на чотири роки.

Нагадаємо, раніше президент Динамо Ігор Суркіс заявляв, що влітку Жирона намагалася підписати Циганкова за 10 мільйонів євро, розбивши платіж на два роки, але київський клуб не ухвалив цієї пропозиції.

Поточний контракт Циганкова з Динамо закінчується влітку 2023 року, авторитетний портал Transfermarkt оцінює вінгера 22 млн євро.

Жирона зараз займає 12-е місце в іспанській Ла Лізі з 18-ма очками після 16 зіграних турів. Зазначимо, іспанський клуб входить до сім'ї клубів «Сіті груп» разом із Манчестер Сіті, Труа, Палермо, Нью-Йорк Сіті та іншими.

X