Циганков посприяв перемозі Жирони над Мальоркою: українець взяв участь у двох голах каталонців

Переглядів 1366
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
2 голоси
Циганков посприяв перемозі Жирони над Мальоркою: українець взяв участь у двох голах каталонців
Віктор Циганков. Фото: ФК Жирона
Віктор Циганков допоміг Жироні здобути перемогу в домашньому поєдинку 33 туру Прімери проти Мальорки. Українець взяв активну участь у двох голах каталонського клубу.

Віктор Циганков, який вийшов у стартовому складі своєї команди та під завісу першого тайму виконав подачу з лівого флангу, а захисник господарів поля Бернардо виявився найспритнішим перед воротами суперника та потужним ударом від поперечини відправив м'яч у сітку воріт Мальорки.

Ближче до завершення гри Мальорка зусиллями Мурікі вирівняла становище, але останнє сорвр у матчі було за Жироною та її провідним форвардом Таті Кастельяносом. Аргентинець ударом головою завершив атаку, в якій Циганков зробив передгольовий пас, а на 90-й хвилині пішов відпочивати на лаву запасних.

▶️ Відео перформансу Циганкова в складі Жирони дивіться за посиланням

Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу Жирони над Мальоркою з рахунком 2:1, яка стала третьою поспіль для команди Циганкова у Прімері. У наступному турі Жирона зіграє проти Реал Сосьєдада (13 травня).

Циганков у нинішньому сезоні провів за Жирону у всіх турнірах 14 матчів, забив три голи і віддав чотири результативні передачі.