«Циганков – розумний та хитрий»: Хацкевич оцінив шанси екс-вінгера Динамо заявити про себе в Іспанії

Переглядів 608
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
«Циганков – розумний та хитрий»: Хацкевич оцінив шанси екс-вінгера Динамо заявити про себе в Іспанії
Віктор Циганков. Фото: ФК Динамо Київ
Колишній наставник Динамо Олександр Хацкевич прокоментував трансфер вінгера збірної України Віктора Циганкова в іспанську Жирону.

Білоруський фахівець, під керівництвом якого Циганков почав стабільно грати в основі Динамо погоджується з думкою, що Віктору для подальшого розвитку потрібен новий виклик в кар'єрі.

До слова, екс-помічник Хацкевича в Динамо Максим Шацьких зізнався, що хотів побачити Циганкова в топ-клубі.

«Вітя – розумний та хитрий футболіст. Щоб розглядати Жирону як проміжний етап, потрібно насамперед показати себе в Іспанії

Може, в плані ігрової кар'єри, цей варіант і був би кращим, але якщо Циганков вибрав варіант із Жироною, то це може бути трампліном у топовий клуб. Ми про це можемо лише здогадуватись. Те, що Циганкову треба переходити, для його розвитку, розвитку його таланту, то це однозначно», – сказав Хацкевич інтерв'ю FanDay.

17 січня Циганков підписав контракт із Жироною до літа 2027 року. Динамо отримає компенсацію в п'ять мільйонів євро і 50% від перепродажу гравця.

25-річний футболіст провів за першу команду Динамо 236 поєдинків, забив 94 м'ячі і зробив 64 гольові передачі. Разом з Динамо Циганков вигравав УПЛ, два Кубка України, три Суперкубка.