Циганков та Довбик влаштували феєрію, поставивши Жирону в один ряд з Барсою та Реалом: відомі оцінки українців

Переглядів 54137
Дмитро Котков Дмитро Котков
21 голосів
Циганков та Довбик влаштували феєрію, поставивши Жирону в один ряд з Барсою та Реалом: відомі оцінки українців
Циганков та Довбик радіють голу Жирони. Фото: Google
Українці Віктор Циганков та Артем Довбик були позитивно оцінені експертами за матч чемпіонату Іспанії проти Гранади, яку Жирона наших футболістів виграла.

18 вересня Жирона в рамках п’ятого туру іспанської Ла Ліги зіграла на виїзді проти Гранади.

З перших хвилин вперше в сезоні гру розпочали два українські легіонери каталонців Віктор Циганков та Артем Довбик.

І Віктор записав дебютний гол у цьому сезоні. На 22 хвилині Циганков чудово обробив м’яч та відправив його у дев’ятину з-за меж карного майданчика. 

На 31 хвилині Савіо, який зробив асист на українця, подвоїв перевагу Жирони. А на 35 хвилині вже взяв слово Довбик, який головою ефектно асистував Лопесу. Так команда українців з рахунком 3:0 виграла перший тайм.

Відео голу Циганкова та асисту Довбика можна подивитися в телеграм-каналі FanDay.net.

У другій половині зустрічі Узуні відіграв один пропущений м’яч. Після цього наставник Жирони замінив українських футболістів. А на 85 хвилині господарі поля ще раз забили після влучного удару Боє. Та каталонці забили четвертий м’яч – на цей раз голом відзначився Коуту. У підсумку Жирона виграла поєдинок із рахунком 4:2.

Портал статистики WhoScored поставив українським футболістів добрі бали за цю гру. Циганков отримав оцінку 7,6, а Довбик – 7,3. Це одні з найкращих оцінок у складі Жирони та загалом у матчі.

  • Ця вікторія дозволила жирондінцям з 13 очками в активі вийти на чисте третє місце в Ла Лізі. У другої Барселони також 13 балів, але у блаугранас краще різниця забитих-пропущених. Перший Реал має стопроцентний показник із 15 очками в активі.
  • Наступну зустріч команда Циганкова та Довбика зіграє з Мальоркою (23.09).
  • Також у вересні каталонці зустрінуться з Вільярреалом (27.09) та мадридським Реалом (30.09). Із Барселоною Жирона гратиме десятого грудня.