Циганков забив чудовий гол, а Довбик оформив ефектний асист: Жирона в гольовому матчі здобула виїзну перемогу

Переглядів 4420
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Циганков забив чудовий гол, а Довбик оформив ефектний асист: Жирона в гольовому матчі здобула виїзну перемогу
Віктор Циганков. Фото: Google
Жирона з Віктором Циганковим та Артемом Довбиком у складі переграла на виїзді Гранаду з рахунком 4:2. Українці стали одними з головних героїв зустрічі.

Жирона 18 вересня в рамках п’ятого туру іспанської Ла Ліги зіграла на виїзді проти Гранади.

З перших хвилин гру розпочали двоє українських футболістів – 25-річний вінгер Віктор Циганков та 26-річний форвард Артем Довбик.

У цьому поєдинку проти Гранади Віктор записав дебютний гол у цьому сезоні за жирондінців. На 22 хвилині Циганков чудово обробив м’яч та відправив його у дев’ятину з-за меж карного майданчика. Цей гол вивів Жирону вперед.

На 31 хвилині Савіо, який зробив асист на українця, подвоїв перевагу Жирони. А на 35 хвилині вже взяв слово Довбик, який головою красиво асистував Лопесу. У підсумку каталонці повели в рахунку 3:0, завдяки голу Циганкова та асисту Довбика. Так команда українців впевнено виграла перший тайм.

Відео голу Циганкова та асисту Довбика можна подивитися в телеграм-каналі FanDay.net.

У другій половині зустрічі Узуні відіграв один пропущений м’яч. Після цього наставник Жирони замінив українських легіонерів. А на 85 хвилині господарі ще раз забили після влучного удару Боє. Та каталонці вчасно повернулися в гру та забили четвертий м’яч – на цей раз голом відзначився Коуту.

У підсумку Жирона виграла матч із рахунком 4:2.

  • Наступну зустріч команда Циганкова та Довбика зіграє з Мальоркою (23.09).
  • Також у вересні каталонці зустрінуться з Вільярреалом (27.09) та мадридським Реалом (30.09).