«Циганков захоче бути серед них»: у Іспанії зробили заяву стосовно українця напередодні нового сезону Жирони

Переглядів 6560
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
4 голоси
«Циганков захоче бути серед них»: у Іспанії зробили заяву стосовно українця напередодні нового сезону Жирони
Віктор Циганков. Фото: GettyImages
В Іспанії занепокоєні тим, хто наступного сезону гратиме в атаці каталонської Жирони та створюватиме креатив. Раніше клуб покинув найкращий бомбардир команди Таті Кастельянос.

Місцеві іспанські ЗМІ заявляють про те, що Жироні необхідна масштабна перебудова після того, як команду залишило чимало гравців. Також каталонці можуть втратити свого лідера Оріоля Ромеу, інтерес до якого має Барселона.

Взяти зобов'язання щодо реконструкції в команді мають головний тренер Жирони Мішель та спортивний директор клубу Кіке Карсель, вважають в Іспанії.

«Кістяк атаки – Віктор Циганков, Крістіан Стуані та Алеш Гарсія. Але не можна уникнути масштабної перебудови, яку належить провести Карселю та Мішелю, щоб повторити їхні хороші виступи минулого сезону».

Нападник – позиція, яку потрібно посилити першочергово, пише іспанське видання. Раніше клуб покинув найкращий бомбардир команди Таті Кастельянос

«Стуані був ефективним, забивши дев'ять голів, і Циганков захоче бути серед них наступного сезону, але 13 голів Кастелльяноса були надзвичайно важливими, як і його внесок у пресингову схему та форму команди. 36-річний ветеран Стуані більше не може керувати лінією атаки протягом повного сезону», – вважають у football-espana. 

Повідомлялося про інтерес Жирони до нападника збірної України та Дніпра-1 Артема Довбика. Також була інформація, що каталонці можуть підписати ексфорварда Барселони.

  • Циганков перейшов до Жирони з Динамо взимку 2023 року за 5 млн євро.
  • Українець провів за каталонців 19 матчів, в яких забив три голи та віддав шість асистів.
  • Угода 25-річного вінгера з клубом чинна до червня 2027 року.
  • Transfermarkt оцінює Віктора у 22 млн євро.
  • Сезон у Ла Лізі Жирона закінчила на десятому місці.