«Цікаві пріоритети» Бєланов образився на Динамо через свою відсутність на постері на честь 96 років клубу

Переглядів 4153
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Цікаві пріоритети» Бєланов образився на Динамо через свою відсутність на постері на честь 96 років клубу
Ігор Бєланов отримує Золотий м'яч, фото: Eurosport
Легенда київського Динамо і володар «Золотого м'яча» 1986 року Ігор Бєланов здивувався відсутності свого фото на святковому постері на честь 96-го дня народження біло-синіх.

Ігор Бєланов виявився неприємно здивований, що пресслужба Динамо не додала його зображення на святковий постер, присвячений 96-му дню народження клубу.

«Клуб випустив святковий плакат із зображенням Лобановського і знакових гравців нашого Динамо. Поважаю кожного з них і ціную внесок у команду-зірку, але щось із віком стало із зором, напевно. Себе я на святковій листівці не виявив».

Легенда вважає, що не менше за Артема Мілевського гідний був бути представлений на листівці.

«Хороший хлопець Артем Мілевський! Веселий, відчайдушний. Зображений поруч із Лобановським. Цікаві пріоритети у нинішнього Динамо. Я не гордий, але все-таки... », - написав Бєланов у своєму фейсбуці.

У коментарях до посту Бєланова багато вболівальників біло-синіх стали висловлювати легенді слова підтримки, за що він подякував їм. При цьому легенда висловив свої претензії до братів Суркісів.

«Досі не отримав слів вибачень або якихось пояснень з приводу історії з плакатом, присвяченим 96-річчю Динамо. Розумію, що в Монако, де проводять час керівники, зараз тепло і спокійно, але сам себе ловлю на думці, може, в мене не тільки із зором, а й із пам'яттю проблеми?».

Бєланов також підколов Динамо за те, що воно не додало на святковий постер ще одну легенду клубу - Олексія Михайличенка.

«Не можу згадати чи виступав за Динамо олімпійський чемпіон (1988 року) Олексій Михайличенко? Може ви пам'ятаєте? Інакше складно пояснити, чому клуб про нього не згадав».

Бєланов виступав за Динамо з 1985 по 1989 рр. Загалом за команду він провів 121 матч, у яких забив 39 голів;

Михайличенко захищав кольори біло-синіх із 1981 по 1990 рр. У 137 поєдинках за команду він забив 39 голів.

Зазначимо, що обидва колишні футболісти зараз працюють в УАФ, з якою у керівництва Динамо давня ворожнеча. Однак фото Олега Блохіна, який також працює в організації, пресслужба киян все ж розмістила на постері.