«Ця глава підійшла до кінця»: коханий доньки Суркіса повертається до Динамо

Переглядів 12921
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3 голоси
«Ця глава підійшла до кінця»: коханий доньки Суркіса повертається до Динамо
Крістіан Біловар. Фото: Google
Кіпрський АЕЛ не став продовжувати оренду Крістіана Біловара. Вже в найближчий час 22-річний футболіст повернеться до Динамо і швидше за все, вирушить з командою на літні навчально-тренувальні збори.

До столиці України починають злітатися динамівці, які сезон 2022/2023 років провели граючи в орендах за інші клуби.

Так напередодні стало відомо, що кіпрський АЕЛ не став продовжувати оренду захисника Крістіана Біловара. Про припинення співпраці з клубом із Лімасола повідомив сам Біловар, зробивши допис з відповідною інформацією на своїй сторінці в Іnstagram.

«Ця глава добігла кінця. Хочу висловити свою повагу до цього великого клубу та приголомшливих уболівальників. Цей сезон був важким, але ми боролися разом, як велика родина. Для мене було честю виходити на поле з кожним з моїх товаришів та розділяти емоції з нашими тренерами та персоналом, а також із уболівальниками. Великий клуб. Великий респект», – написав Біловар в Інстаграм.

Зазначимо, що Крістіан вже кілька років зустрічається із дочкою президента Динамо Ігоря Суркіса Яною. У лютому дівчина публічно привітала хлопця з днем народження та подякувала йому «за те, що він є».