«Давайте побудуємо завод з виробництва VAR»: Севідов дав пораду президентам клубів УПЛ та Павелку

Переглядів 2144
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
«Давайте побудуємо завод з виробництва VAR»: Севідов дав пораду президентам клубів УПЛ та Павелку
Олександр Севідов. Фото: Металіст
Олександр Севідов, колишній тренер Металіста, Карпат, Маріуполя та інших українських клубів, виступив з пропозицією до очільника УАФ Андрія Павелка та президентів клубів Прем'єр-ліги.

Олександр Севідов запропонував, щоб кожен клуб УПЛ купив власну систему VAR, задля уникнення спекуляцій з розподілом систем від УАФ на матчі у турі. Кожен клуб міг би придбати власну систему відповідно до свого розкладу матчів.

«Я пропоную, щоб президент кожного клубу УПЛ купив машиною VAR. Можна зробити це гарною традицією, щоби команди виходила до Прем'єр-ліги вже зі своєю машиною VAR. Надлишки віддаватимемо в оренду. Потрібно ж щось «їсти».

Вже в іронічному тоні Севідов запропонував очільнику УАФ Андрію Павелкові побудувати завод з виготовлення систем VAR. Таким чином екстренер натякнув на сумнозвісний завод УАФ з виробництва штучних полів, що базується в Краматорську.

«Але в мене ще є одна гарна пропозиція. Давайте ми збудуємо завод з виготовлення машин VAR. Від замовлень не буде відбою. Будувати заводи ми вміємо, стільки набудували», – висловився Севідов у авторській програмі «Фінти та підкати».

Нагадаємо, що Лозаннський суд підтвердив дію вироку Апеляційного комітету УАФ стосовно екстренера низки українських клубів. Таким чином покарання для Севідова у вигляді довічної дискваліфікації залишилося в силі. Сам тренер назвав таке рішення розправою УАФ над ним.

X