Де дивитися Setanta Sports в 2023 році

Переглядів 2226
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Де дивитися Setanta Sports в 2023 році
Сетанта. Фото: Google
Гайд, який допоможе вам з пошуком найкращої опції для перегляду спортивних подій.

За останні роки в українських шанувальників спорту з’явилося чимало варіантів дивитися улюблений контент легально. Одним з каталізаторів позитивних змін стала поява Setanta Sports на українському ринку. 

Транслятор пропонує глядачам топові змагання з різних видів спорту. Серед найвідоміших - АПЛ, УПЛ, Бундесліга, Формула-1, UFC, NBA, NHL та багато інших. 

Як дивитися Setanta Sports на своїх пристроях в 2023 році? Ось невеликий гайд з важливою інформацією. 

Що таке Setanta Sports? 

Setanta Sports - це два спортивні телеканали і власна ОТТ-платформа setantasports.com, які показують топові спортивні події. 

Які турніри показує Setanta Sports? 

В Україні Setanta Sports показує такі турніри станом на січень 2023 року:

Футбол: АПЛ, УПЛ, Бундесліга, Ередивізія, Чемпіоншип, Шотландська Прем’єр-Ліга, чемпіонат Бельгії, Бундесліга 2, Кубок Англії, Кубок Футбольної ліги. 

ММА: UFC

Перегони: Формула-1, NASCAR, Формула-Е, Extreme-E

Баскетбол: NBA, Євроліга

Теніс: Уімблдон, ATP Masters 1000, WTA

Хоккей: NHL

Гольф: Мастерс

Легка атлетика: Діамантова ліга

Як підключити собі Setanta Sports - переваги різних способів 

Популярні українські ОТТ-сервіси

Два канали Setanta Sports доступні за підпискою на чисельних OTT-сервісах України. Знайти телеканали можна на: MEGOGO, Sweet TV, Omega TV, You TV, OTTCLUB, Vivat TV, Hmara TV. Вам необхідно тільки дізнатися, в якому пакеті Setanta Sports доступна на вашому ОТТ-сервісі, та підключити його.

Також Setanta Sports має власний OTT-сервіс - setantasports.com, де доступний весь контент без обмежень.  

Переваги: у вас вже може бути підписка на ОТТ-сервіс і вам не треба буде вдаватися до додаткових витрат, можливість дивитися розважальні канали і фільми. 

Супутникове телебачення

Послуги супутникового телебачення в Україні надає компанія Viasat. Замовивши відповідний пакет, ви зможете розкодувати сигнал телеканалів Setanta Sports на вашому супутниковому обладнанні. 

Переваги: надійний та стабільний сигнал навіть у найвіддаленіших куточках України. 

Кабельні оператори та інтернет-телебачення (IPTV)

Ви можете перевірити, чи є Setanta Sports в IPTV від вашого провайдера чи в місцевій кабельній мережі. Це може бути дешевше, ніж будь-який з інших варіантів.

Серед відомих операторів варто виділити Volia, Triolan, Lanet, McLaut, «Колумбус», «Еверест», Tenet, IPNet, «Діскавері».

Переваги: економія. 

Але це не весь список. Якщо ви хочете подивитися, чи є Setanta Sports в IPTV вашого провайдера чи на вашому ОТТ-сервісі, ви можете ознайомитися з повним списком. Перелік ретрансляторів доступний на сайті Infinitas – офіційного дистрибутора телеканалів Setanta Sports, Setanta Sports+ в Україні 

Не знайшли свого провайдера у списку? Зверніться до нього з проханням про додавання каналів Setanta Sports у ваш пакет ТБ.

X