Де Дзербі націлений на гравця Шахтаря: стала відома сума можливого трансферу

Переглядів 2235
Артем Жилінський Артем Жилінський
4 голоси
Де Дзербі націлений на гравця Шахтаря: стала відома сума можливого трансферу
Микола Матвієнко, Фото: ФК Шахтар
Головний тренер Брайтона та екс-наставник гірників Роберто Де Дзербі в найближче трансферне вікно хотів би посилити свою команду. Цього разу у центрі уваги захисник Шахтаря Микола Матвієнко.

В останньому турі АПЛ Брайтон переміг лондонський Челсі з розгромним рахунком 4:1. До перерви на чемпіонат світу у «чайок» залишилося три гри, а після відновлення Прем’єр-ліги клуб перемкне свою увагу на зимове трансферне вікно.

За даними The Athletic, Де Дзербі матиме можливість підсилити команду в найближче трансферне вікно. Одним із кандидатів, якого дуже хоче головний тренер «чайок» став захисник Шахтаря  Матвієнко. 

Де Дзербі тісно знайомий з українцем, адже працював з ним у донецькому клубі. Джерела, які володіють інформацією кажуть, що сума за яку буде можливо отримати Матвієнка оцінюється у 20 мільйонів євро.

Брайтон дуже прискіпливо буде вивчати можливість підписання українського захисника. Лише після уважної перевірки буде прийняте те чи інше рішення по Матвієнку. Але поки що цього не сталося.

Раніше кандидатуру Матвієнка розглядали Манчестер Сіті та Арсенал. Джерело також доповнює, що сильний фінансовий стан Брайтона дозволить підтримати нового головного тренера придбаннями.

Контракт 26-річного гравця збірної України (54 поєдинки) із Шахтарем розрахований до 30 червня 2025 року. Цього сезону Микола провів за донеччан 13 матчі у чемпіонаті України та Лізі чемпіонів.