Де Дзербі підкорює АПЛ: Брайтон італійця переміг Борнмут Забарного і наблизився до Ліги чемпіонів

Переглядів 4250
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Де Дзербі підкорює АПЛ: Брайтон італійця переміг Борнмут Забарного і наблизився до Ліги чемпіонів
Роберто Де Дзербі з капітаном Брайтона. Фото: Google
Італійський спеціаліст Роберто Де Дзербі демонструє разом з Брайтоном прекрасні результати. Команда екс-коуча Шахтаря знову виграла і має гарні шанси вийти до Ліги чемпіонів.

Сьогодні, четвертого лютого, в рамках 22 туру Англійської Премєр-ліги Брайтон Енд Гоув Альбіон екс-наставника Шахтаря Роберто Де Дзербі на своєму полі зустрічався з Борнмутом українського захисника Іллі Забарного.

Цей матч чайкам вдалося виграти завдяки голу Каору Мітоми на 87 хвилині зустрічі. Додамо, що Ілля Забарний не потрапив до заявки Борнмута на цей матч і вже в наступних поєдинках матиме можливість себе проявити.

Стосовно Брайтона зазначимо, що команда ще більше наблизилася до зони Ліги чемпіонів. Зараз підопічні Де Дзербі з 34 очками в активі ідуть на шостому місці в АПЛ, яке гарантує участь в Лізі Європи. Від четвертої позиції, де розташувався Ньюкасл, Брайтон відділяє лише п'ять балів.

Стосовно Забарного додамо, що Борнмут купив українського футболіста у київського Динамо за 27 мільйонів євро в заключний день зимового трансферного вікна. У поточному сезоні Забарний зіграв за столичне Динамо 25 поєдинків, у яких він результативними діями не відзначався.

Також сьогодні в дебютному матчі за Лестер відзначився голом вінгер Шахтаря Тете, який грає за «лисів» на правах оренди.