Де Зінченко? Арсенал програв Уотфорду у контрольному матчі

Переглядів 1350
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Де Зінченко? Арсенал програв Уотфорду у контрольному матчі
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Лондонський Арсенал веде підготовку до поновлення чемпіонату Англії. Пауза в англійській Прем'єр-лізі викликана проведенням чемпіонату світу-2022 у Катарі.

Команда Мікеля Артета після невеликої відпустки зібралася на клубній базі та розпочала тренування. Учора, 3 грудня, Арсенал провів контрольний поєдинок проти Уотфорда.

Зустріч завершилася поразкою «канонірів» з рахунком 2:4. Зазначимо, що український захисник Арсеналу Олександр Зінченко повернувся до розташування команда одним із перших, але в матчі проти Уотфорда участі не брав. Про причини відсутності українця поки що інформації немає.

Раніше англійська преса повідомляла, що Артета планував задіяти Зінченка у спарингу з Уотфордом на позиції півзахисника. Нагадаємо, що українець перед цим пропустив кілька матчів команди через травму. Можливо, тренерський штаб вирішив не поспішати з поверненням Зінченка на поле.

25-річний Зінченко перейшов в Арсенал з Манчестер Сіті у літнє трансферне вікно та провів за лондонську команду дев'ять матчів, у яких відзначився однією результативною передачею.

Нагадаємо, що Арсенал також планує взяти участь у товариському міні-турнірі під назвою Суперкубок Дубая відбудеться з 8 по 16 грудня у столиці ОАЕ.

X