Дебют Циганкова за Жирону вже скоро: джерело повідомило, коли українець зіграє за іспанську команду

Переглядів 428
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Дебют Циганкова за Жирону вже скоро: джерело повідомило, коли українець зіграє за іспанську команду
Віктор Циганков. Фото: ФК Жирона
Український півзахисник Жирони Віктор Циганков поки що спостерігає за поєдинками іспанської команди з лави запасних, але незабаром це має змінитися.

Віктор Циганков до свого переходу з Динамо до Жирони відвідав один матч іспанської команди як глядач, а вже після проведення трансферу дивився за грою з Вільярреалом (0:1) з лави запасних.

За інформацією телеграм-каналу «ТаТоТаке», головний тренер Жирони Мігель Санчес розраховує випустити українця у найближчих домашніх іграх іспанського клубу. Джерело повідомило відразу кілька потенційних дат для дебюту Циганкова – 28 січня у грі проти Барселони або ж 5 лютого у матчі з Валенсією.

17 січня Циганков підписав контракт із Жироною до літа 2027 року. Динамо отримає компенсацію у п'ять мільйонів євро та 50% від перепродажу гравця. Українець у новому клубі гратиме під номером 8.

25-річний футболіст провів за першу команду Динамо 236 поєдинків, забив 94 м'ячі та зробив 64 гольові передачі. Разом з Динамо Циганков вигравав УПЛ, два Кубки України, три Суперкубки.

На даний момент Жирона посідає 11-е місце у турнірній таблиці Ла Ліги, набравши 21 очко у 18 матчах.