Дебютний гол Зінченка та шалений камбек Арсеналу: підопічні Артети вирвали перемогу в Астон Вілли

Переглядів 1480
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Дебютний гол Зінченка та шалений камбек Арсеналу: підопічні Артети вирвали перемогу в Астон Вілли
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Астон Вілла та лондонський Арсенал відкривали програму 24-го туру англійської Прем'єр-ліги. Матч у Бірмінгемі завершився з рахунком 4:2 на користь команди Зінченка.

Основні події у матчі розгорнулися на перших хвилинах, коли Олександр Зінченко обрізав атаку Арсеналу – Метті Кеш перехопив м'яч в українця, віддавши довгу передачу на Олі Уоткінса. Нападник Астон Вілли на шостій хвилині вивів свою команду у лідери.

Арсенал одразу побіг відіграватисязі в одній із атак Бакайо Сака потужним ударом у дотик вразив ворота чемпіона світу-2022 Еміліано Мартінеса, який десять років провів у структурі Арсеналу.

Господарі поля ще до перерви повернули собі лідерство. Алекс Морено підключився до атаки і знайшов у центрі штрафного майданчика Феліппе Коутіньо, який зробив рахунок 2:1 на користь Астон Вілли.

Відео усіх голів цього матчу можна переглянути в Телеграм-каналі FanDay.net.

На допомогу команді Мікеля Артети прийшов стандарт і Олександр Зінченко, котрий потужним ударом вирівняв ситуацію на табло. Варто зазначити, що це був перший гол українця за «канонірів»

В додатковий час підопічні Артети все-таки вирвали перемогу та здійснили камбек. Дебютний гол Жоржіньйо з рикошетом від Мартінеса та гол Мартінеллі принесли Арсеналу вольову перемогу на «Вілла Парк» - 4:2.