Деталі боротьби за Мудрика: як гроші Челсі перебили спроби Артети та Зінченка переманити українця в Арсенал

Переглядів 717
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Деталі боротьби за Мудрика: як гроші Челсі перебили спроби Артети та Зінченка переманити українця в Арсенал
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Англійська преса розкрила дуже цікаві деталі стосовно трансферу Михайла Мудрика в лондонський Челсі. Арсенал намагався особливо вплинути на вибір українця.

Головний тренер Арсеналу Мікель Артета та український вінгер «канонірів» Олександр Зінченко щодня телефонували півзахиснику Шахтаря, намагаючись переконати його підписати контракт зі своїм клубом. Про це повідомляє The Sun.

На думку джерела, вони розуміли, що угоду може перехопити Челсі і робили все можливе, щоб уникнути цього. The Sun вважає, що дзвінки Артети та Зінченка справляли певний вплив на Мудрика, адже не щодня відбувається таке. Він міг хотіти чи не хотіти цього переїзду, але, звичайно, був вражений таким прийомом і контактами.

Здавалося, що трансфер Мудрика до Арсеналу — вирішене питання, тим більше що футболіст у своїх соцмережах регулярно публікував натяки на свій перехід до цього клубу, проте всі вирішили гроші.

Сума трансферу півзахисника збірної України в Челсі склала 70 млн євро+30 млн євро і проти неї виявилися безсилими будь-які дзвінки.

X