«Деякі люди думають, що ми тут відпочиваємо»: Зінченко відповів на критику підготовки Арсеналу за чемпіонство

Переглядів 1551
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Деякі люди думають, що ми тут відпочиваємо»: Зінченко відповів на критику підготовки Арсеналу за чемпіонство
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Український захисник лондонського Арсеналу Олександр Зінченко розповів про збори команди в Об'єднаних Арабських Еміратах, де «каноніри» готуються до поновлення англійської Прем'єр-ліги.

Зінченко близький до того, щоб забути про проблеми із травмою, через яку він вибув на місяць восени, і Арсенал очікує, що він буде готовий до рестарту АПЛ проти Вест Хема.

Український захисник «канонірів» запевнив, що команда серйозно готується до продовження боротьби за чемпіонство. Зінченко відповів критикам, що в Дубаї гравці Арсеналу приїхали не відпочивати.

«Деякі люди думають, що ми тут відпочиваємо, але це не так. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб підготуватися якнайбільше і краще.

Це те, що ми намагаємось зробити. Ми чекаємо на інших хлопців. Деякі з них ще на чемпіонаті світу, а деякі приєднуються день за днем», – цитує Зінченко Sky Sports.

Зінченко продовжує відновлюватись від пошкодження. Гравець збірної України має бути готовим до матчу з Вест Хемом (26 грудня). На паузу, пов'язану з чемпіонатом світу, червоні пішли на першому місці в АПЛ, маючи відрив від Манчестер Сіті п'ять очок.

25-річний Зінченко перейшов в Арсенал з Манчестер Сіті у літнє трансферне вікно і провів за лондонську команду дев'ять матчів, які відзначилися однією результативною передачею.

X