«Дійсно, мій агент вів з ними перемовини»: Довбик назвав клуби і ліги, команди з яких цікавилися ним

Переглядів 436
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
«Дійсно, мій агент вів з ними перемовини»: Довбик назвав клуби і ліги, команди з яких цікавилися ним
Артем Довбик, фото: ФК Дніпро-1
Нападник Дніпра-1 Артем Довбик перелічив клуби та чемпіонати, команди з яких проявляли та проявляють зацікавленість у придбанні українського гравця.

Вчора в українському інформаційному просторі з'явилися повідомлення про інтерес до Артема Довбика з боку чемпіона Туреччини Трабзонспору та німецького Штутгарту, який продав свого нападника Сашу Калайджича у Вулверхемптон.

Сам Артем у інтерв'ю сайту FanDay.net назвав декілька команд, які були зацікавлені в його переході.

«Які пропозиції ще актуальні? Щонайменше чотири клуби з італійської Серії А, німецької Бундесліги та турецької Суперліги. Ноттінгем Форест? Дійсно, мій агент вів з ними перемовини. Була ще офіційна пропозиція з клубу Чемпіоншипу - Бернлі», – зізнався 25-річний страйкер.

Крім того, Довбик додав, що сам він схиляється до продовження кар'єри у топовій лізі Старого Світу. Відзначимо, що трансферне вікно у топ-5 чемпіонатах Європи закриється ввчері першого вересня. 

Нагадаємо, що Артем захищає кольори Дніпра-1 з 2020 року (48 матчів, 24 голи). Раніше він також захищав кольори Дніпра, датських Сьоннерйюске та Міттьюланду та молдовської Зорі Бєльці.

X