«Дійсно є проблема»: Йовічевіч встав на захист свого гравця, який опинився у скандалі через виклик до збірної України

Переглядів 3733
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Дійсно є проблема»: Йовічевіч встав на захист свого гравця, який опинився у скандалі через виклик до збірної України
Ігор Йовічевіч. Фото: Шахтар
Наставник донецького Шахтаря Ігор Йовічевіч заступився за захисника Юхима Коноплю, який опинився у дивній історії з викликом до збірної України.

Юхим Конопля напередодні матчу збірної України з Англією (0:3) звернувся до Руслана Ротаня з проханням виключити його із заявки на цей поєдинок через проблеми зі здоров'ям. Але через кілька днів він вийшов у складі Шахтаря на матч із Рухом (2:0).

За Коноплю заступився Ігор Йовічевіч, який підтвердив, що у захисника дійсно є проблеми зі здоров'ям

«У Коноплі дійсно є проблема. Ви бачите, що я його не використовую. І це правда, це точно факт. Він любить Україну більше за будь-кого, я це знаю, бо говорив із ним. Але він чесно сказав, що має проблему і просто не хоче підводити команду.

Це не просто так, щоб красиво звучало. Мені він сказав так само. Тепер ми думаємо, що робити. Коли ти не готовий грати на сто відсотків, то можеш підвести команду. А він уміє чудово грати - як показав це в Лізі чемпіонів», - сказав Йовічевіч у коментарі прес-службі Шахтаря.

Зазначимо, цей коментар Йовічевіч зробив після перемоги над ФК Львів (2:0). Конопля на даний момент провів три матчі поспіль на лаві запасних Шахтаря.

23-річний Конопля провів у поточному сезоні 19 поєдинків у всіх турнірах, забив один м'яч і оформив два асисти. У складі національної збірної України Юхим зіграв три матчі, але не відзначився результативними діями.