«Динамо аналізує»: журналіст повідомив, що кияни отримали рішення щодо дискваліфікації Ваната

Переглядів 782
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Динамо аналізує»: журналіст повідомив, що кияни отримали рішення щодо дискваліфікації Ваната
Владислав Ванат. Фото: ФК Динамо
Київське Динамо отримало рішення Контрольно-дисциплінарного комітету УАФ, згідно з яким форвард Владислав Ванат буде дискваліфікований на три матчі.

Владислав Ванат відзначився сексистськими висловлюваннями на адресу арбітрині Катерини Монзуль після домашнього матчу 16-го туру української Прем'єр-ліги, в якому Динамо програло Інульцю (0:2).

«Я не бачив у жодному топ-чемпіонаті, щоб жінки судили чоловічі ігри. У нас це є, і чомусь дуже часто саме в матчах Динамо».

Слова форварда були опубліковані на офіційному сайті столичного клубу. Контрольно-дисциплінарний комітет УАФ виніс рішення про дискваліфікацію Владислава, про що повідомив відомий спортивний журналіст Михайло Співаковський в ефірі ютуб-каналу ТаТоТаке.

«Якби цього не було на сайті, можливо, нічого б і не було. Мені в Динамо підтвердили, що рішення щодо Ваната все-таки прийшло в клуб. Напевно, йдеться про три матчі [дискваліфікації]. Я запитав, чи буде апеляція. Мені відповіли, що аналізують, що робити», - сказав Співаковський.

21-річний Ванат провів у поточному сезоні 35 матчів у всіх турнірах, забив 12 голів і зробив три результативні передачі.

X