Динамо готується до трансферу новачка: джерело повідомило, що гравець вже побував у столиці

Переглядів 12518
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
7 голосів
Динамо готується до трансферу новачка: джерело повідомило, що гравець вже побував у столиці
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо
Склад київського Динамо вже найближчим часом може поповнитися іменитим новачком. Гравець амплуа та ім’я якого не розголошують, за крок від підписання контракту.

Трансферна бомба, або чергова мильна бульбашка. 

Не сьогодні–завтра склад команди Мірчі Луческу має поповнитися черговим новачком. Футболіст уже побував у Києві та навіть встиг познайомитися з нашим прекрасним містом.

Про це повідомив телеграм-канал «Підслухано в Динамо», навіть не натякнувши на національність, ігрове амплуа, а тим більше ім’я чи прізвище майбутнього динамівця.

Однак, зважаючи на те, що легіонери не виявляють бажання грати в Україні, можна припустити, що йдеться про гравця з українським паспортом.

  • В цьогорічне літнє трансферне вікно Динамо вже повернуло до Києва свого багаторічного лідера Андрія Ярмоленка, який приєднався до київського клубу через шість років закордонної кар'єри.
  • В сезоні 2022/2023 Динамо посіло четверте місце в підсумковій таблиці УПЛ та вперше в своїй історії зіграє в Лізі конференцій, розпочавши свій шлях у турнірі з третього кваліфікаційного раунду.
  • У першому турі чемпіонату України, базовою датою якого є 29 липня, кияни зустрінуться з Минаєй.

Стежити за всіма переходами чемпіонату України міжсезоння 2023 року можна в наших трансферних матеріалах: