Динамо має намір продати двох гравців основи: джерело повідомило прізвища футболістів

Переглядів 4830
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Динамо має намір продати двох гравців основи: джерело повідомило прізвища футболістів
Георгій Бущан. Фото: Динамо
Керівництво київського Динамо очікує на одужання голкіпера Георгія Бущана та півзахисника Миколи Шапаренка і сподівається продати їх у літнє трансферне вікно.

Динамо у зимове трансферне вікно продало захисника Іллю Забарного в англійський Борнмут та хавбека Віктора Циганкова до іспанської Жирони.

Керівництво киян улітку розраховує на продаж ще двох основних гравців команди, які поки що відновлюються від травм. Про це повідомив телеграм-канал Динамо Київ Inside.

«Забарний як зразок торгу здорової людини. І Циганков як зразок торгу на «легкій істериці». Таким чином, керівництво дало чітко зрозуміти суспільству грошей немає і не передбачається.

Влітку чекають на повне одужання Шапаренка та Бущана, шукають під них варіанти. Чому шукають? Тому що предметного інтересу збоку поки що немає. За цими двома гравцями поки що порожнеча», – повідомило джерело.

Контракт 28-річного Бущана з Динамо діє до червня 2026 року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює голкіпера у десять мільйонів євро. Цього сезону Георгій провів 13 матчів, у яких пропустив 17 голів.

Угода 24-річного Шапаренка з київським клубом закінчується у вересні 2025 року. Вартість хавбека оцінюється у дев'ять мільйонів євро. Микола зіграв у поточному сезоні дев'ять поєдинків та зробив одну результативну передачу.

X