Динамо могло залишитися без капітана: Вацко повідомив про зірваний трансфер Сидорчука в Європу

Переглядів 4301
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
4 голоси
Динамо могло залишитися без капітана: Вацко повідомив про зірваний трансфер Сидорчука в Європу
Сергій Сидорчук. Фото: ФК Динамо
Відомий український коментатор та журналіст Віктор Вацко розповів про деталі зірваного трансферу капітана Динамо Сергія Сидорчука у європейський клуб.

Коментатор та журналіст Віктор Вацко розповів, що цього літа капітан київського Динамо Сергій Сидорчук міг покинути клуб.

«Цього літа у Динамо був варіант з трансфером Сидорчука. Надходила серйозна конкретна пропозиція з Бельгії. Єдина умова – трансфер на правах вільного агента. Динамо не відпустило».

Вацко не розуміє логіки керівництва Динамо, яке вирішило залишити молодого та перспективного та Володимира Бражка та високооплачуваного Сидорчука.

«Також Динамо не продало влітку Бражка в Торіно, залишивши двох гравців на одну позицію. У той час як грає лише Сидорчук, молодий актив сидить на заміні. Коли Луческу зробить ставку на Бражка, то присяде на лаву високооплачуваний Сидорчук. Логіка так собі», – сказав Вацко у програмі «Вацко On Air».

  • Сидорчук перейшов до Динамо з запорізького Металурга у 2013 році.
  • Відтоді 32-річний півзахисник зіграв 326 матч у біло-синій футболці, забив 21 гол, віддав стільки ж асистів та здобув 12 трофеїв.
  • Transfermarkt оцінює хавбека в 3 млн євро, термін його контракту з клубом спливає влітку 2025 року.