Динамо намагається повернути венесуельського форварда: джерело повідомило деталі

Переглядів 1211
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Динамо намагається повернути венесуельського форварда: джерело повідомило деталі
Ерік Рамірес. Фото: ФК Динамо
Нападник київського Динамо Ерік Рамірес, який на правах оренди виступав за братиславський Слован, може повернутися в українську Прем'єр-лігу.

У Динамо в найближчі 24 години є шанс отримати третього форварда - більш досвідченого, ніж Ванат та Супряга. 

Ерік Рамірес останні пів року виступав на правах оренди за братиславський Слован – зіграв 28 матчів та забив 6 м'ячів у першості Словаччини та єврокубках.

Але через конфлікт з тренерським складом Слована оренда призупинена. Прямо зараз керівництво Динамо намагається повернути венесуельця в клуб, повідомляє ТаТоТаке.

Згідно трансферного регламенту кияни можуть зробити це до 1 березня включно.

Рамірес приєднався до Динамо на початку минулого сезону зі словацької Дунайської Стреди 1,75 мільйона євро. За київський клуб футболіст встиг провести лише сім матчів у всіх турнірах, де відзначився одним голом та однією гольовою передачею.

Така низька ефективність не влаштувала головного тренера Динамо Мірчу Луческу та з форвардом досить швидко вирішили попрощатися у клубі.

Другу половину минулого сезону гравець провів в оренді у хіхонському Спортингу, а поточну кампанію розпочав уже у Словані. 

Контракт Раміреса з Динамо розрахований до літа 2026 року.

Київська команда займає третє місце в турнірній таблиці УПЛ. Динамо відновить другу частину сезону поєдинком проти Інгульця четвертого березня.