Динамо нервово обіграло Металіст: вилучення гравця харків'ян суттєво полегшило завдання киянам

Переглядів 1016
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Динамо нервово обіграло Металіст: вилучення гравця харків'ян суттєво полегшило завдання киянам
Динамо - Металіст. Фото: Google
Матч 23 туру української Прем'єр-ліги, в якому харківський Металіст приймав київське Динамо, відбувся сьогодні на стадіоні «Авангард» в Ужгороді та завершився перемогою гостей (3:1).

Динамо обіграло Металіст у виїзному поєдинку 23 туру чемпіонату України, який відбувся в Ужгороді (3:1).

Кияни могли вийти вперед у середині першого тайму, але м'яч після удару Олександра Андрієвського з-за меж штрафного майданчика влучив у штангу. Першим на добиванні виявився Владислав Ванат, але форвард не влучив у ворота.

На 49-й хвилині Металіст залишився у меншості - арбітр Ігор Пасхал показав пряму червону картку захиснику Юрію Романюку за грубий фол на хавбеку Динамо Владиславу Кабаєву, який виходив на ударну позицію.

Динамо активно атакувало і змогло реалізувати чисельну перевагу через 20 хвилин – центрбек киян Олександр Сирота ефектним дальнім ударом застав зненацька голкіпера харків'ян Данила Єрмолова.

На 75-й хвилині Ванат замкнув простріл із правого флангу у виконанні Кабаєва та зміцнив перевагу динамівців.

Поипов на рівному місці послизнувся та подарував м'яч Єгору Картушову, який вивів форварда Металіста Максима Прядуна на порожні ворота.

Потім голкіпер Динамо Руслан Нещерет урятував свою команду після удару захисника Богдана Пороха зі штрафного.

У компенсований час Віталій Буяльський вивів Костянтина Вівчаренка на ударну позицію і лівий захисник Динамо встановив остаточний рахунок.

У наступному турі Металіст зіграє 3 травня в Ужгороді з Дніпром-1, а Динамо наступного дня зустрінеться на виїзді з полтавською Ворсклою.