Динамо почне підготовку до сезону в Одесі: джерело пояснило, з чим пов’язане таке рішення

Переглядів 2067
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
Динамо почне підготовку до сезону в Одесі: джерело пояснило, з чим пов’язане таке рішення
Гравці Динамо під час тренування на своїй клубній базі в Конча-Заспі. Фото: ФК Динамо
Гравці та тренерський штаб київського Динамо в першій частині сезону планують знаходитися переважну більшість часу в Одесі. Це пов'язано з логістичною доцільність такого географічного базування.

Київські вболівальники столичного Динамо знову будуть бачити своїх кумирів переважно по телевізору, навіть якщо фанам знову дозволять приходити на трибуни. Справа в тім, що в першій частині сезону команда планує базуватися в Одесі, на базі місцевого Чорноморця.

Причина не в тому, що клімат на березі Чорного моря м'якший, а  в тому, що матчі Ліги конференцій кияни планують проводити в Молдові чи Румунії. Саме тому для кращої логістики, переїздів, розглядається варіант із тим, щоб більшу частину сезону, до зимової паузи мінімум, динамівці базувалися саме в Одесі. Інформує Sport.ua з посиланням на свої джерела.

В минулому сезоні Динамо базувалося то в Києві, то у Львові та Львівській області, то в Польщі. Цей досвід, як вважає наставник команди Мірча Луческу, був максимально негативним. Невдала логістика на думку румунського фахівця стала однією із причин поганих результатів команди.

  • В сезоні 2022/2023 Динамо проводили всі домашні матчі єврокубків у Польщі. 
  • Нині пріоритетним місцем проведення матчів Ліги конференцій для Динамо є Кишинів. Але все залежить від того, чи зможуть місцеві команди пробитися до групової стадії єврокубків.
  • Запасним варіантом для проведення домашніх ігор в Європі для біло-синіх розглядається столиця Румунії Бухарест.