Динамо програло Бенфіці у відборі Ліги чемпіонів: відео першої поразки киян у сезоні

Переглядів 474
Олександр Калінін Олександр Калінін
2 голоси
Динамо програло Бенфіці у відборі Ліги чемпіонів: відео першої поразки киян у сезоні
Динамо поступилося Бенфіці, фото: ФК Динамо
Динамо та Бенфіка провели перший матч раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів 2022/2023. Команда Мірчі Луческу не змогла впоратися з підопічними Рогера Шмідта, поступившись з рахунком 0:2.

За відсутності дискваліфікованого Сергія Сидорчука місце в опорній зоні Динамо зайняв Олександр Андрієвський, це призвело до того, що Віталій Буяльський повернувся до звичного до нього центру поля, а на лівий фланг атаки вимушено відправили Володимира Шепелєва.

Український форвард Бенфіки Роман Яремчук попри всі сподівання  розпочав гру на лаві для запасних.

«Орли» розпочали матч жваво, з перших секунд почавши тиснути на ворота Георгія Бущана. Не пройшло і 10 хвилин, як гості повели в рахунку. Атака, що розпочалася на лівому фланзі, перемістилась у центр, а звідти шляхом декількох передач праворуч, де набігаючий Жилберто завершив її точним ударом.

Після забитого голу португальці дещо заспокоїлися, дали можливість киянам провести власні атаки, які, щоправда, не несли в собі особливої небезпеки.

А ближче до перерви сталася жахлива помилка Віктора Циганкова, що призвела до другого пропущеного голу Динамо. Капітан біло-синіх відпасував назад, але Бенфіка перехопила м'яч, і після асисту екс-гравця Шахтаря Давіда Нереса Гонсало Рамос подвоїв рахунок.

У другому таймі Бенфіка прогнозовано грала по рахунку, тому Динамо почало частіше ходити вперед, але безрезультативно. На 63-й хвилині Яремчук з'явився на полі, а через 10 хвилин у основній команді Динамо дебютував Антон Царенко, який вийшов замість Шепелєва.

Фінальний свисток арбітра зафіксував поразку біло-синіх з рахунком 0:2. Гра-відповідь відбудеться вже 23 серпня у Лісабоні на стадіоні «Да Луж».

X