Динамо розпочало продаж квитків на матч із Ренном: вболівальники киян гнівно відреагували на цю подію

Переглядів 1038
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Динамо розпочало продаж квитків на матч із Ренном: вболівальники киян гнівно відреагували на цю подію
Емблема Динамо Київ. Фото: Google
Київське Динамо розпочало продаж квитків на гру третього туру Ліги Європи проти французького Ренну, але українські шанувальники футболу не бажають дивитись матч нашого клубу.

Динамо відкрило продаж квитків на домашній матч четвертого туру групової стадії Ліги Європи проти французького Рена, який заплановано на 13 жовтня. Матч пройде на стадіоні Краковія у польському Кракові.

Вартість квитків варіюється від 50 до 190 польських злотих (від 390 до 1490 гривень).

Проте шанувальники київського клубу не поспішають купувати квитки та йти на стадіон. Крім того деякі фанати навіть залишили гнівні коментарі у соціальних мережах клубу під публікацією про старт продажу квитків. Вся справа у тому, що Динамо в останніх матчах цього сезону виступає надто погано.

Нагадаємо, що Динамо не вдалося вийти у груповий етап Ліги чемпіонів, адже команда двічі програла португальській Бенфіці (0:2 та 0:3), після чого стартувало у новому сезоні УПЛ із поразок від Дніпра-1 (0:3) та Зорі (2:3).

Перші два тури Ліги Європи також не порадували шанувальників киян – поразки у матчах із Фенербахче (1:2) та кіпрським АЕКом (0:1).

Таким чином, Динамо програло шість із семи останніх матчів у всіх турнірах із загальним рахунком 4:14.