«Динамо саме себе втопить, не треба їм допомагати»: Циганик розкритикував суддівство Монзуль у матчі з Інгульцем

Переглядів 352
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Динамо саме себе втопить, не треба їм допомагати»: Циганик розкритикував суддівство Монзуль у матчі з Інгульцем
Фото: ФК Динамо
Відомий український футбольний журналіст та коментатор Ігор Циганик проаналізував суперечливі моменти поєдинку київського Динамо та Інгульця.

У суботу, 4 березня, у поєдинку 16-го туру української Прем'єр-ліги київське Динамо на своєму стадіоні приймало Інгулець. Зустріч завершилася несподіваною перемогою гостей з рахунком 2:0.

Циганик розібрав суперечливі моменти матчу. Журналіст вважає, що у першому моменті Дячука штовхнув у спину Сітало, а суддя матчу Монзуль проігнорувала порушення правил. Але наступного моменту, коли боровся за м'яч Ванат в аналогічній ситуації, арбітр сигналізувала фол.

Журналіст погоджується з думкою, що Інгулець переміг заслужено, але впевнений, що не варто суддям допомагати суперникам киян.

«Так, Динамо не заслужило на перемогу в цьому матчі, і заслужено переміг Інгулець, але він забив би переможний м'яч і не треба їм допомагати. Але вже в цьому моменті йде упередженість по відношенню до команди, яка може повернутися до чемпіонських перегонів.

Динамо саме себе втопить, не треба їм допомагати. У такій формі, у якій вони зараз, вони себе втоплять. Вони зараз, зважаючи на перший матч, не готові повертатися», – сказав журналіст в ефірі своєї програми Циганик LIVE.

У наступному турі київська команда зіграє на виїзді проти поточного лідера чемпіонату України – Дніпра-1. Поєдинок відбудеться в Ужгороді 12 березня та розпочнеться о 13:00.