«Динамо ставить перед собою найвищу цілі»: Леднєв висловився про своє повернення до киян

Переглядів 394
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Динамо ставить перед собою найвищу цілі»: Леднєв висловився про своє повернення до киян
Богдан Леднєв. Фото: Динамо
Півзахисник Динамо Богдан Леднєв після завершення річної оренди у Фехерварі приєднався до команди Мірчі Луческу на навчально-тренувальному зборі з Туреччини.

Леднєв отримав черговий шанс проявити себе у Динамо на тлі дефіциту кадрів та проблем у лінії атаки.

Гравець після повернення в Динамо ставить перед собою лише найвищі цілі.

«Повернувся в Динамо задоволеним, дуже сумував за всіма, тепер же наполегливо працюватиму. Динамо – це команда, яка завжди ставить перед собою лише найвищі цілі. 

Впевнений, що зараз ми підготуємось і перемагатимемо з поновленням сезону», – розповів Леднєв в інтерв'ю прес-службі клубу.

Леднєв перейшов до київського Динамо у 2016 році, грав за юнацьку та молодіжну команди «біло-синіх». У сезоні 2016/17 у складі команди U19 виступав у Юнацькій лізі УЄФА, де динамівці дійшли до 1/8 фіналу, та став переможцем чемпіонатів України U19 і U21.

Дебют хавбека за першу команду Динамо відбувся у жовтні 2017 року в кубковому матчі проти Олександрії (3:2). Того ж сезону з 16 забитими м’ячами став найкращим голеадором молодіжної першості України та срібним призером турніру.

У 2018-2020 рр. Леднєв виступав на правах оренди за луганську Зорю, а влітку 2020 року повернувся до Динамо, вигравши свій перший трофей на дорослому рівні – Суперкубок України.

На рахунку талановитого півзахисника 32 матчі за першу команду київського Динамо та два голи. Також уродженець Сквири є чемпіоном України та володарем Кубка України сезону 2020/21 у складі «біло-синіх».