«Динамо точно не слабше»: Маркевич оцінив шанси киян на успіх в матчі проти Фенербахче

Переглядів 603
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Динамо точно не слабше»: Маркевич оцінив шанси киян на успіх в матчі проти Фенербахче
Мирон Маркевич. Фото: Google
Колишній головний тренер Дніпра та Металіста Мирон Маркевич поділився своїми думками стосовно останнього матчу Динамо в груповому етапі Ліги Європи проти Фенербахче.

Динамо, яке втратило будь-які шанси на потрапляння в євровесну, закінчить свій виступ цього сезону в єврокубках матчем проти турецького Фенербахче. За п’ять матчів групового етапу Ліги Європи «біло-сині» заробили лише одне очко.

Маркевич вважає, що Динамо нічим не гірше за турецький гранд і має всі шанси для того, щоб вийти переможцями з цього поєдинку. 

«Як використати цей поєдинок – справа головного тренера. Думаю, що Динамо не гірше за Фенербахче. Що є у Фенербахче? Сіренька команда. Динамо вже точно не слабше. Необхідно виходити та грати, проявити характер. Відбувати номер не потрібно».

Також Маркевич відзначив нападника киян Ваната і сказав, що потрібно робити Луческу з молодими гравцями «біло-синіх». 

«Моя думка, треба надавати можливість молодим. Мірча Луческу ризикнув поставити Ваната і той почав забивати. Чому раніше не давали йому такої можливості? Навіщо було «мурижити»? Молодий хоче грати, вміє забивати – і скільки його тримали на лавці…», – заявив Маркевич в інтерв'ю 1927.

Нагадаємо, матч між Динамо та Фенербахче відбудеться завтра, 3 листопада. Початок поєдинку о 22:00 за київським часом.