«Динамо залишається сподіватися лише на характер та командний дух»: Хацкевич назвав фаворита чемпіонату України

Переглядів 525
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Динамо залишається сподіватися лише на характер та командний дух»: Хацкевич назвав фаворита чемпіонату України
Олександр Хацкевич. Фото: Динамо
Олександр Хацкевич, який свого часу займав посаду головного тренера київського Динамо, поділився думкою про проблеми столичного гранду у чемпіонаті України, а також дав невтішний прогноз для команди Мірчі Луческу.

Наразі кияни йдуть на незвичному для себе четвертому місці у турнірній таблиці УПЛ.

Олександр Хацкевич в ексклюзивному інтерв'ю для «Українського футболу» зізнався, що Динамо дуже залежне від Віталія Буяльського.

«Я не бачу за рахунок чого Динамо може додати. Після відходу Циганкова Динамо втратило 40 відсотків потенціалу в атаці. У нульовій грі з Дніпром-1 результат визначив досвід, майстерність та виконання Буяльського.

Зараз Віталій пропускав матч із Зорею через дискваліфікацію, а Динамо і так моменти даються дуже важко».

Хацкевич упевнений, що відсутність форварда та травма Миколи Шапаренка відіграють відчутну роль у нинішніх «успіхах» Динамо.

«У них немає нападника, травмований Шапаренком. Тому поразка стала наслідком цих проблем. Динамо залишається сподіватися лише на характер та командний дух».

Також Хацкевич зізнався, що цього сезону УПЛ вважає фаворитом Шахтар.

«Зараз Шахтар виглядає краще за інші команди, хоча великого відриву за очками ні в кого немає. Тим більше зараз, після вильоту з єврокубків, Шахтар мав тижневий цикл, переживе міжнародну паузу, з'явиться можливість відновлюватися. Шахтар уже важко зупинити», — сказав Хацкевич.

Нагадаємо, що Хацкевич виступав у складі Динамо з 1996 до 2004 року. З 2017 до 2019 року обіймав посаду головного тренера команди.

X