Динамо заявило Супрягу на матчі УПЛ: форвард не зіграв жодної хвилини за команду Луческу у минулому сезоні

Переглядів 2802
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
Динамо заявило Супрягу на матчі УПЛ: форвард не зіграв жодної хвилини за команду Луческу у минулому сезоні
Владислав Супряга. Фото: ФК Динамо
Київське Динамо офіційно внесло ім'я форварда Владислава Супряги у список гравців, які мають право приймати участь у поєдинках української Прем’єр-ліги в сезоні 2023/2024 років.

Вболівальники київського Динамо вже потроху почали забувати, що в команді є такий гравець, але скоро, він знову матиме нагоду нагадати про себе.  

Мова про 23-річного нападника Владислава Супрягу, який через травму та кілька операцій випав з обойми Мірчі Луческу на дуже тривалий тайм.

Обнадійливі новини про стан здоров’я Супряги з’явилися ще кілька тижнів тому, й от – його ім’я з’явилося в заявці столичного клубу на сезон. Гратиме Супряга під номером 21.

У червні президент Динамо Ігор Суркіс повідомляв, що Супрязі потрібно ще мінімум чотири місяці на відновлення після операції. У 2022 році у форварда виникли проблеми з кульшовим суглобом.

  • В сезоні 2022/2023 років Владислав Супряга в офіційних матчах участі не приймав. Лише одного разу він потрапив у заявку команди – на гру із Зорею 18 березня.
  • Гравець переніс операцію на спині, але так і не зміг повністю відновитися, через що 23-річному форварду знадобиться ще одне хірургічне втручання.
  • На початку березня футболіст потрапив у ДТП, але не цей інцидент став причиною проблем зі здоров'ям Супряги.
  • Динамо наразі посідає 10-е місце в УПЛ, набравши шість очок після трьох зіграних матчів.
  • 18 вересня команда Мірчі Луческу зіграє на виїзді проти полтавської Ворскли.