Дишленкович іде в суд

Переглядів 348
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів
Після змін у регламенті з минулого туру Владімір Дишленкович знову вважаЄтЬся легіонером. Голкіпер «Металіста» і його представник прокоментували ситуацію в інтерв’ю одному з телеканалів

— Я в шоці, — заявив Дишленкович. — Мене позбавили права вважатися українцем, а команда серйозно розраховувала на мене. Прикро ще й від того, що це сталося з 16-го туру. Враховуючи це, я буду відстоювати свої законні права в суді.

— Для мене це не дивно, що Дишленковича зробили легіонером, — сказав представник голкіпера «Металіста» Дмитро Селюк. — Хоча з юридичної точки зору не мали права впродовж сезону змінювати правила гри. Вже по закінченні сезону зміни можливі. До речі, раніше схожі проблеми були з Аделейе. Дишленкович є громадянином України, і може піти в цивільний суд — відстоювати там права. 100 відсотків він його виграє. З точки зору ФІФА, це рішення неправомірне (до кінця сезону), але якщо керівники клубів домовилися, то рішення правильне.

Спочатку це треба обговорити з керівництвом «Металіста». Усе попереду. Хочу сказати, щоб журналісти стали ревізорами діяльності ФФУ. Нехай це прозвучить несподівано, але ФФУ дала дозвіл «Таврії» заявляти Бурдужана, а за документами ФІФА це заборонено.

X