«Для Динамо це буде можливість «втекти» від війни»: тренер Ренна – про матч проти киян у Лізі Європи

Переглядів 434
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
 «Для Динамо це буде можливість «втекти» від війни»: тренер Ренна – про матч проти киян у Лізі Європи
Бруно Женезіо. Фото: Ренн
Головний тренер французького Ренну Бруно Женезіо поділився думкою про сьогоднішній матч четвертого туру групового етапу Ліги Європи проти київського Динамо.

Французький фахівець Женезіо вважає, що матч у Лізі Європи проти Ренну стане для Динамо можливістю відволіктися від війни.

«Дуже важко уявити, що вони можуть відчувати. Переживати такі моменти – жахливо. Війна – це найгірше, що може бути у світі. На щастя, нас це не торкнулося. 

Треба розуміти, що є речі, важливіші за футбол. Мабуть, для Динамо це буде можливість трохи відволіктися від війни та «втекти» від того, що відбувається у їхній країні».

Також Женезіо вважає Динамо важким суперником і налаштовується на складний поєдинок.

«У першій грі ми побачили якість нашого суперника. Навіть, якщо вони готуються у дуже складних умовах, Динамо показало дуже хорошу організацію гри, також відзначу технічну якість гравців, деякі з них дуже цікаві. 

Ми чекаємо важкого поєдинку, схожого на першу гру, перемогу у якій ми вирвали лише на останніх хвилинах. Тож, це буде складний матч, втім, як і завжди», — сказав Женезіо на предматчевій прес-конференції.  

Після трьох зіграних матчів групового етапу Ліги Європи підопічні Луческу посідають останнє місце у групі В. Матч Динамо – Ренн відбудеться сьогодні у Кракові. Початок – 19:45.

X