«Для Динамо це стане дуже серйозним ударом»: журналіст розповів про проблеми Суркісів та команди Луческу

Переглядів 23599
Артем Жилінський Артем Жилінський
13 голосів
«Для Динамо це стане дуже серйозним ударом»: журналіст розповів про проблеми Суркісів та команди Луческу
Футболісти Динамо. Фото: ФК Динамо
Спортивний журналіст Сергій Болотніков висловив припущення, що у президента київського Динамо Ігоря Суркіса можуть виникнути серйозні фінансові проблеми. Це може бути однією з причин відходу з клубу декількох важливих лідерів команди.

Сергій Болотніков передбачає незрозумілі перспективи для найтитулованішого клубу України. Відхід із команди колишнього капітана Сергія Сидорчука та Дениса Гармаша він вважає лише початком можливих втрат.

«Після вильоту із єврокубків, Динамо недоотримало приблизно сім мільйонів євро, а це третина бюджету.

Я прогнозував, що для Динамо це стане дуже серйозним ударом, тому що грошей у Суркісів немає і вони будуть продавати взимку гравців, але вони почали робити це раніше».

Продаж гравців Динамо може бути не стільки для заробітку, скільки для уникнення фінансових проблем та утримання стабільності клубу.

«Ці три трансфери (Сидорчука, Гармаша, Перріса), можливо, не принесли багато грошей Динамо, але це точно дуже сильно розвантажує зарплатну відомість.

Думаю, взимку ми точно побачимо ще трансфери на вихід, а от на вхід – не впевнений», – поділився своїми думками Болотніков на сторінці КДК в Телеграм.

  • В сезоні 2023/2024 Динамо припинило участь в єврокубках, вилетівши зі змагань на стадії плей-оф кваліфікації Ліги конференцій.
  • В обох матчах проти турецького Бешикташу команда Мірчі Луческу зазнала поразок (2:3, 0:1).