«Для Динамо завжди було, є і буде гордістю представляти нашу Україну»: Суркіс привітав уболівальників з Днем Незалежності

Переглядів 17681
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Для Динамо завжди було, є і буде гордістю представляти нашу Україну»: Суркіс привітав уболівальників з Днем Незалежності
Ігор Суркіс. Фото: ФК Динамо
Президент київського Динамо Ігор Суркіс звернувся до співвітчизників й особливо вболівальників столичного клубу, привітавши всіх з Днем Незалежності України.

Ігор Суркіс привітав уболівальників із Днем Незалежності України.

«Щиро дякую нашим захисникам, які встали в стрій виборювати нашу незалежність, державність та саме існування нашої країни, які б’ються за нашу свободу, за те, щоб синьо-жовтий прапор майорів у всіх куточках України.

Для київського Динамо завжди було, є і буде гордістю та неймовірною честю виходити під синьо-жовтим прапором і представляти нашу прекрасну країну», – йдеться у привітальному зверненні Суркіса, опублікованого клубною пресслужбою Динамо.

  • Саме сьогодні, 24 серпня, в День Незалежності України, буде зіграна перша гра між Динамо та Бешикташем в кваліфікаціїї Ліги конференцій (матч прийматиме Бухарест). Поєдинок-відповідь у Стамбулі заплановано на 31 серпня.
  • На попередній стадії стамбульский гранд пройшов Нефтчі, двічі перемігши азербайджанський клуб (2:1, 3:1).
  • Головний тренер Динамо Мірча Луческу тренував Бешикташ в період з 2002 по 2004 роки. На чолі цього клубу румунський спеціаліст ставав чемпіоном Туреччини в сезоні 2002/2003.