«Для Малиновського це дуже серйозний виклик»: коментатор повідомив про нову проблему українця в Марселі

Переглядів 3436
Ілля Деулін Ілля Деулін
1 голос
«Для Малиновського це дуже серйозний виклик»: коментатор повідомив про нову проблему українця в Марселі
Руслан Малиновський. Фото: Getty Images
Підписання Марселем форварда Шеффілд Юнайтед Ілімана Нідає створить чималі проблеми для Руслана Малиновського, адже сенегалець гарно вписується в схему нового головного тренера «олімпійців» Марселіно.

Раніше «Український футбол» повідомляв, що у півзахисника Марселя Руслана Малиновського виникли труднощі з переходом на тактичне побудування нового головного тренера команди Марселіно.

Тепер ж клопотів українцю додасть перехід сенегальського форварда Шеффілд Юнайтед Ілімана Ндіає. Трансфер перебуває на фінальній стадії, зазначив коментатор Ігор Бойко:

«Ндіає – це стовідсотково конкурент Малиновського. Після того, як Марселіно очолив команду, вона гратиме за схемою 4-4-2 і в контрольних матчах Руслан діяв саме на позиції другого форварда, десятого номера».

Бойко у подкасті «Вдосвіта» проаналізував гру сенегальця минулого сезону та констатував, що Малиновський може втратити місце в основному складі «олімпійців»:

«Ндіає, коли грав у Чемпіоншипі, якраз був таким нападником. Грав він дуже непогано, 14 голів, 10 асистів. Для Малиновського це дуже серйозний виклик, адже він нині не є основним форвардом, вважаю, що Ндіає буде головним вибором на вістрі атаки».

  • Раніше повідомлялося про інтерес до Малиновського з боку неназваних італійських клубів.
  • Без голів Малиновський провів три спаринги Марселя: з Німом (2:0), Ейпеном (0:1) та Валвейком (1:0).
  • 2 серпня «олімпійці» в товариській грі приймуть Баєр.
  • Ліга 1 для команди стартує 13 серпня (базова дата) домашнім матчем з Реймсом.
  • У третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів Марсель 8/9 та 15 серпня зіграє з переможцем пари Дніпро-1 – Панатінаікос.
  • Малиновський за Марсель провів 23 поєдинки, в яких забив два голи та віддав одну гольову передачу.