«Для мене Мессі завжди був найкращим»: Шевченко сказав, за кого буде вболівати у фіналі Чемпіонату світу

Переглядів 1363
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Для мене Мессі завжди був найкращим»: Шевченко сказав, за кого буде вболівати у фіналі Чемпіонату світу
Андрій Шевченко. Фото: Google
Легендарний український футболіст та тренер Андрій Шевченко розповів про свої симпатії перед завтрашнім фіналом катарського чемпіонату світу між Аргентиною та Францією.

Збірні Аргентини та Франції зіграють у вирішальному поєдинку катарського Мундіалю та посперечаються за титул чемпіонів світу.

Легендарний український футболіст та тренер Андрій Шевченко в інтерв'ю телеканалу Sky Sports поділився очікуваннями від фіналу.

«Мессі – символ Аргентини. Легенда. Такий гравець, як він, гідний перемоги на чемпіонаті світу. Для мене Мессі завжди був найкращим. В інші часи – Пеле та Марадона, але зараз Мессі.

Це буде чудова історія – не лише про те, що він зробив у своїй кар'єрі, а й про те, як він грає зараз. Він показує неймовірну гру, забиває добрі голи, робить передачі своїм партнерам. Він справжній лідер та капітан», – сказав Шевченко.

Шевченко також поділився думкою про збірну Франції, яка є чинним чемпіоном світу.

«Є дуже сильна, збалансована команда Франції. Мбаппе – дуже сильний гравець. Мессі, його час добігає кінця, але Мбаппе – нова зірка. Кіліан уже виграв чемпіонат світу. Це буде дуже захоплююча та цікава гра», – зазначив Шевченко.

Фінальний матч чемпіонату світу між збірними Аргентини та Франції відбудеться завтра, 18 грудня, у катарському Лусаїлі та розпочнеться о 17:00 за київським часом.

X