Дніпро-1 не оцінить: відомо, скільки в Італії готові платити за Довбика

Переглядів 442
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Дніпро-1 не оцінить: відомо, скільки в Італії готові платити за Довбика
Артем Довбик. Фото: Google
Форвард Дніпра-1 та збірної України Артем Довбик входить до сфери інтересів Салернітани, яка не втрачає з поля зору найкращого снайпера УПЛ.

Артем Довбик може перейти з Дніпра-1 до Салернітани в літнє трансферне вікно, однак пріоритетною метою клубу Серії А є нідерландець Йоель Піру з англійського Свонзі, повідомляє видання Il Mattino.

На трансфер Довбика претендує також Торіно. Джерело зазначило, що вартість нападника становить 12 мільйонів євро, хоча Дніпро-1 планує виручити за свого бомбардира щонайменше на три мільйони більше.

Раніше ми повідомляли про те, що Артемом цікавляться Марсель, Галатасарай і ще сім клубів з європейських топ-чемпіонатів.

  • 25-річний Довбик провів за Дніпро-1 в поточному сезоні 38 матчів у всіх турнірах, забив 29 голів і зробив вісім результативних передач.
  • Артем може повторити рекорд Генріха Мхітаряна за кількістю голів в одному сезоні чемпіонату України (25). Для цього форварду необхідно забити один м'яч у поєдинку заключного туру УПЛ проти Кривбасу (4 червня).
  • Контракт нападника чинний до 31 грудня 2023 року. Transfermarkrt оцінює Довбика в 11 мільйонів євро.