Дніпро-1 отримав фінальну пропозицію по Довбику від європейського клубу

Переглядів 7470
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Дніпро-1 отримав фінальну пропозицію по Довбику від європейського клубу
Артем Довбик. Фото: СК Дніпро-1
Нападник Дніпра-1 та національної збірної України Артем Довбик перебуває у сфері інтересів Трабзонспору, який докладає великих зусиль для придбання гравця.

Турецький клуб запропонував Дніпру-1 десять мільйонів євро плюс 20% з наступного продажу. Про це повідомляє журналіст Ігор Бурбас. Для чемпіона Туреччини цей трансфер може стати рекордним в історії клубу.

Дніпряни поки не дають відповіді. У Трабзонспора в запасі лише один день, адже завтра ввечері завершується подача заявок на єврокубки.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Artem Dovbyk 🦬 (@tema_dovbyk)

25-річний Довбик виступає за Дніпро-1 із серпня 2020 року. Артем лідирував у гонці бомбардирів минулого чемпіонату України на момент його призупинення із 14 голами. Загалом у складі дніпровського клубу форвард провів 48 матчів та забив 24 м'ячі. За національну збірну України Довбик зіграв 11 поєдинків та забив чотири голи.

Контракт футболіста з Дніпром-1 діє до кінця 2024 року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює Довбика у п'ять мільйонів євро.

Трабзонспор став чемпіоном Туреччини за підсумками минулого сезону, але не зміг вийти у групову стадію Ліги чемпіонів. Турецька команда виступатиме у груповому турнірі Ліги Європи.