Дніпро-1 переміг Муру: чемпіон світу забив перший гол за команду Кучера та травмувався

Переглядів 1799
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Дніпро-1 переміг Муру: чемпіон світу забив перший гол за команду Кучера та травмувався
Пеглоу. Фото: Дніпро-1
Дніпро-1 під керівництвом Олександра Кучера обіграв словенську Муру на черговому контрольному матчі на навчально-тренувальних зборах у Туреччині (2:1).

Поєдинок між Дніпром-1 та словенською Мурою відбувся вчора в Туреччині в рамках навчально-тренувальних зборів команд та завершився вольовою перемогою підопічних Олександра Кучера (2:1).

Словенці відкрили рахунок у середині першого тайму. Сербський форвард Мури Нікола Петкович впевнено реалізував пенальті.

На 38-й хвилині новачок Дніпра-1 Пеглоу отримав м'яч та пробив під дальню штангу воріт суперника. Це був перший гол бразильського легіонера у складі нової команди.

Перед перервою Пеглоу, який є чемпіоном світу 2019 року у складі юнацької збірної Бразилії (U-17), отримав травму та був змушений залишити поле. У бразильця поїхала нога у момент передачі на партнера. Терміни відновлення футболіста наразі невідомі.

Дніпро-1 вирвав перемогу наприкінці матчу завдяки голу центрбека Едуарда Сарапія, який підключився на подачу зі стандарту.

Наступний спаринг Дніпро-1 проведе 7 лютого проти латвійської Ауди.

Перший офіційний матч цього року команда Кучера зіграє 16 лютого на виїзді проти кіпрського АЕКу з Ларнаки у рамках 1/16 фіналу Ліги конференцій. Зустріч у відповідь відбудеться через тиждень.

Дніпро-1 провів 14 матчів, набрав 35 очок та одноосібно очолює турнірну таблицю української Прем'єр-ліги.

X