Дніпро-1 покидає Лігу Європи: підопічні Кучера не змогли взяти реванш за розгром у Славії у першому матчі

Переглядів 4244
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Дніпро-1 покидає Лігу Європи: підопічні Кучера не змогли взяти реванш за розгром у Славії у першому матчі
Дніпро-1 - Славія. Фото: ФК Славія
У матчі-відповідь кваліфікації до Ліги Європи український Дніпро-1 номінально приймав чеську Славію на стадіоні «Кошицька футболова арена». Поєдинок закінчився із рахунком 1:1.

В першій грі підопічні Олександра Кучера програли з рахунком 0:3. Матч відбувався в Чехії і місцева Славія без проблем розгромила український клуб, забивавши навіть у меншості.

Перший небезпечний момент відбувся на 25 хвилині. Розрізною передачею на ударну позицію вивели Юречка, той пробив і влучив у Кінарейкіна, який вчасно вийшов з воріт і скоротив кут обстрілу.

Перша гольова нагода Дніпра-1 відбулася згодом. Піхальонок завдав удару з лінії штрафного майданчика, Коларж в падінні відбив м'яч, який летів в напрямку дальнього кута воріт.

В кінцівці першого тайму Дніпро-1 вийшло вперед. Рубчинський завдав удару метрів з 35-ти — м'яч влетів у дальній кут воріт!

На перерву команди пішли за рахунку 1:0 на користь Дніпра-1.

Олександр Піхальонок отримав точну передачу в штрафному майданчику та відразу пробив. М'яч летів під ліву стійку воріт, але Ондржей Коларж продемонстрував свою майстерність і виконав блискучий сейв на старті другого тайму.

Команда Кучера одразу пропустила після шансу Піхальонка. Завдяки передачі, яку виконав Лукаш Провод, Вацлав Юречка (Славія Прага) вийшов віч-на-віч із голкіпером. Він швидко пробив з межі штрафного майданчика, ефектним ударом низом влучивши по центру воріт.

Команди більше не забивали і фінальний свисток зафіксував нічию 1:1. За підсумками двох поєдинків Славія пройшла Дніпро-1 (4:1). 

  • Славія в раунді плей-оф кваліфікації ЛЄ зіграє проти луганської Зорі.
  • Дніпро-1 опустився в Лігу конференцій, де в останньому відбірковому раунді буде протистояти Спартаку (Трнава, Словаччина).