Дніпро-1 продовжив трансферний бум: команду Кучера офіційно поповнив бразильський хавбек

Переглядів 1893
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
Дніпро-1 продовжив трансферний бум: команду Кучера офіційно поповнив бразильський хавбек
Віктіньйо. Фото: Дніпро-1
Дніпро-1 підписав бразильського легіонера у центр півзахисту. 18-річний талант приїхав до українського клубу із Атлетіко Мінейро. Ще два гравці приступили до тренувань.

Дніпро-1 оголосило, що до команди долучився бразильський 18-річний півзахисник Віктіньйо, який перейшов із Атлетико Мінейро. Як повідомляє сайт fcdnipro гравець переїхав в Україну на правах оренди з опцією викупу.

Футболіст вже приступив до тренувань на зборах, які підопічні Олександра Кучера проводять в Ужгороді. Також до тренувального процесу долучився ще один новачок дніпрян воротар Євген Волинець, який перейшов із Колоса.

Крім того, після травми відновився найкращий асистент минулого сезону УПЛ Олександр Піхальонок (13 результативних передач) – він через ушкодження залишив табір національної збірної України у червні і з тих пір проходив реабілітацію.

У вівторок, 18 липня, дніпровська команда проведе заключний спаринг передсезонної підготовки – проти Кривбасу. Ця гра розпочнеться о 17:00.

  • Нещодавно стало відомо про те, що Жирона, де грає Віктор Циганков, веде перемовини по трансферу нападника Дніпра-1 Артема Довбика.
  • Команда Кучера минулого сезону посіла другу сходинку в УПЛ, завдяки чому зіграє у кваліфікації до Ліги чемпіонів.
  • У другому раунді відбору дніпрянам потрібно буде протистояти грецькому Панатінаікосу.
  • Матчі відбудуться 25 липня і першого серпня. Першу гру українська команда проведе номінально вдома у Словаччині.

Стежити за всіма переходами чемпіонату України міжсезоння 2023 року можна в наших трансферних матеріалах: